banner4
banner9
banner8

SING APA KITA

Ningbo Dufiest minangka salah sawijining pemimpin utama desain, merek lan pengembangan produk ing industri olahraga mode. Didirikan ing 2006, kita duwe luwih saka 15 taun nalika diajukake. Ing kawitan 5 taun, kita nyedhiyakake layanan OEM kanggo para pelanggan, mula kita bakal nemokake departemen desain ing taun 2012 lan Kapasitas ngrancang dadi luwih diwasa nganti saiki. We seneng nawakake Olahraga olahraga paling anyar kanggo para klien, kayata: Jaket trek, track ngisor, Kaos, kaus, Pullover, Jaket zip-up, sweatshorts, pantai cekak, langsing lan liya-liyane saka benang sing dipilih, rajutan / tenunan kain abu-abu , kanggo proses pewarnaan, nyithak lan nyulam. 

  • Dufiest Sports has grown into a Premier ISO9001:2008,GRS certified Manufacturer of High quality, cost-effective products.Dufiest Sports has grown into a Premier ISO9001:2008,GRS certified Manufacturer of High quality, cost-effective products.

    Sertifikat

    Dufiest Sports tuwuh dadi Premier ISO9001: 2008, Produsen bersertifikat GRS kanthi produk bermutu lan hemat biaya.

  • Professional manufacturer of Sportswear, sweatshirts hoodie and tracksuits nearly 15years.Our factory is located in Cixi city which beside beautiful Hangzhou bay!Professional manufacturer of Sportswear, sweatshirts hoodie and tracksuits nearly 15years.Our factory is located in Cixi city which beside beautiful Hangzhou bay!

    Produsen

    Pabrik profesional Sportswear, hoodie kaos lan tracksuits meh 15 taun. Pabrik kita dununge ing kutha Cixi, ing jejere teluk Hangzhou sing apik!

  •  Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process. Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    Kualitas

    Tindakake kualitas utamane lan ngawasi kualitas produk kanthi ketat ing saben proses.

Luwih Luwih

Produk terkemuka Sehr viel
mehr

Nggawe luwih akeh gerakan kanggo nemokake kita lan nggunakake layanan dadi investasi sing bathi banget ing mbesuk.

  • SALE
    Breathable Custom Oem Fashion Swim Adult Sexy Mens Beach Shorts

    Breathable Custom Oem Fashion Swim Dewasa Seksi ...

    Shorts pantai minangka pilihan sing paling apik kanggo masarakat nalika plancongan utawa ing omah lan didol kanthi rega grosir. Kami minangka pabrikan eksklusif lan panyedhiya olahraga olahraga saka China. Kita nggunakake macem-macem kain kayata katun, acylic, polyester lan hoodie wanita iki kasedhiya kanthi rega grosir. Klien bisa tuku hoodie grosir kanthi jumlah akeh kanthi rega kompetitif AS olahraga DUFIEST minangka pabrikan eksklusif saka Tiongkok, grosir, eksportir lan pabrik pakaian olahraga, hoodies, track ...

  • SALE
    Beach pants mens waterproof board shorts blank swim trunks

    Celana pantai mens celana pendek papan anti banyu ...

     Nalika dipakai minangka klambi renang, trunks asring diarani trunks utawa trus mandi (utawa nganggo bathing term utawa sinonim) lan umume luwih cendhek tinimbang celana pendek papan, nganti dhengkul. Tujuan utama jaring ing njero sepasang batang renang yaiku nyedhiyakake dhukungan kanggo alat kelamin nalika nglangi. Jaring ngrangkul alat kelamin sing cedhak karo awak kanthi cara sing padha karo klambi jeroan sing ringkes. Iki ndadekake dheweke ora cilaka sajrone kegiatan fisik. Malah ...

  • SALE
    Custom Logo French Terry Plain Hoodies Men

    Logo Kustom Pria Prancis Terry Plain Hoodies

    Jeneng kasebut asale saka 'Loopwheel', mesin rajutan tradisional sing historis digunakake kanggo rajutan kain kasebut. … Duwe gelung ing sisih mburi kain asline dirancang supaya sweatshirt bisa nyedhot kringet saka awak lan dilebokake ing sandhangan supaya sampeyan adhem. Kaos digawe saka katun sing abot. Sweter yaiku supaya sampeyan anget ing mangsa adhem. Kaus olahraga uga kanggo nggawe sampeyan anget, sanajan iku ora mung tujuane. Bebarengan karo kee ...

  • SALE
    hoodies pullover with print  for women

    pullover hoodies kanthi print kanggo wanita

    Jeneng kasebut asale saka 'Loopwheel', mesin rajutan tradisional sing historis digunakake kanggo rajutan kain kasebut. … Duwe gelung ing sisih mburi kain asline dirancang supaya sweatshirt bisa nyedhot kringet saka awak lan dilebokake ing sandhangan supaya sampeyan adhem. Kaos digawe saka katun sing abot. Sweter yaiku supaya sampeyan anget ing mangsa adhem. Kaus olahraga uga kanggo nggawe sampeyan anget, sanajan iku ora mung tujuane. Bebarengan karo kee ...

  • SALE
    cationic fabric track jacket zipper hoodie for women

    tracker jaket hoodie ritsleting hoodie k ...

    Trek njaba ruangan sing apik banget lan apik kanggo lelungan lan pendakian lan didol dening kita kanthi rega grosir. Kami minangka pabrikan eksklusif lan panyedhiya olahraga olahraga saka China. Kita nggunakake macem-macem kain kayata katun, acylic, polyester lan hoodie wanita iki kasedhiya kanthi rega grosir. Klien bisa tuku hoodie grosir kanthi jumlah akeh kanthi rega kompetitif AS olahraga DUFIEST minangka pabrikan eksklusif saka Tiongkok, grosir, eksportir lan pabrik pakaian olahraga, hoodies, trac ...

  • SALE
    raglan sleeve pullover for men

    pullover lengan raglan kanggo pria

    Hoodies zipper trek iku modis lan nyaman kanggo omah lan mlaku-mlaku lan didol kanthi rega grosir. Kita minangka produsen lan pemasok olahraga khusus saka China. Kita nggunakake macem-macem kain kayata katun, acylic, polyester lan hoodie wanita iki kasedhiya kanthi rega grosir. Klien bisa tuku hoodie grosir kanthi jumlah akeh kanthi rega kompetitif AS olahraga DUFIEST minangka pabrikan eksklusif saka Tiongkok, grosir, eksportir lan pabrik peralatan olahraga, hoodies, track ja ...

  • SALE
    Men’s Polar fleece track jacket with liner winter

    Jaket trek bulu Polar pria nganggo garis ...

    Jaket musim salju trek pancen apik banget lan kepenak kanggo omah lan mlaku-mlaku lan didol dening kita kanthi rega grosir. Kita minangka produsen lan pemasok olahraga khusus saka China. Kita nggunakake macem-macem kain kayata katun, acylic, polyester lan hoodie wanita iki kasedhiya kanthi rega grosir. Klien bisa tuku hoodie grosir kanthi jumlah akeh kanthi rega kompetitif AS olahraga DUFIEST minangka pabrikan eksklusif saka Tiongkok, grosir, eksportir lan pabrik pakaian olahraga, hoodies, track ...

  • SALE
    Men’s zipper hoodie track jacket

    Jaket trek hoodie zipper pria

    Trackuit minangka artikel sandhangan sing kasusun saka rong bagean: clono dowo lan jaket biasane nganggo zipper ngarep. Originally dimaksudake kanggo digunakake ing olahraga, utamane kanggo atlit kanggo nganggo sandhangan kompetisi (kayata kaos lari lan celana pendek utawa baju renang) lan mbukak sadurunge kompetisi. Apik banget kanggo lapisan lan tetep anget nalika musim semi / musim panas sing adhem, jaket trek pria duwe macem-macem panggunaan (kajaba mung item fashion sing apik) sing sampeyan durung nate ...

  • SALE
    cationic fabric fit zipper jacket for women with hoodie

    jaket ritsleting pas jaket zipper kanggo wanita ...

    Trackuit minangka artikel sandhangan sing kasusun saka rong bagean: clono dowo lan jaket biasane nganggo zipper ngarep. Originally dimaksudake kanggo digunakake ing olahraga, utamane kanggo atlit kanggo nganggo sandhangan kompetisi (kayata kaos lari lan celana pendek utawa baju renang) lan mbukak sadurunge kompetisi. Apik banget kanggo lapisan lan tetep anget nalika musim semi / musim panas sing adhem, jaket trek pria duwe macem-macem panggunaan (kajaba mung item fashion sing apik) sing sampeyan durung nate ...

Luwih Luwih

Desain paling anyar
kanggo pelanggan Sehr viel
mehr

Desain paling anyar kanggo jaket pantai, hoodie kaos, uga jaket zip-up. Ayo lan golek barang sing cocog karo pasar sampeyan - kita bakal seneng njaluk panjaluk sampeyan!

gisaf