• The price of textile raw materials has increased all the way, what about the market under the increasing whole chain?

    Rega bahan baku tekstil wis saya tambah, kepiye babagan pasar kanthi rantai sakabehane?

    Wiwit paruh kapindho taun kepungkur, kena pengaruh faktor kayata pengurangan kapasitas lan hubungan internasional sing kenceng, rega bahan baku mundhak. Sawise taun anyar Tiongkok, "kenaikan rega" mundhak maneh, kanthi paningkatan luwih saka 50% ... saka hulu "...
    Waca liyane
  • PEOPLE HAS MANY SLECTION OF TEE IN SUMMER?

    WONG SING PUNYA SLEKSI TEE ING SUMMER?

    Wong seneng nganggo tee gym, yaiku gaya kaos kain sing dijenengi miturut bentuk T awak lan lengen klambi. Biasane, duwe lengen klambi cekak lan garis leher bunder, dikenal minangka gulu kru, sing ora duwe kerah. Kaos umume digawe saka kain sing cekap, entheng lan murah lan gampang ...
    Waca liyane
  • How to match hoodies without being childish and stylish?

    Kepiye cara cocog karo hoodies tanpa kekancan lan gaya?

    Ditulis manawa sweter duwe "telu tanpa preduli" preduli saka umur preduli saka pria lan wanita, enom lan tuwa preduli saka gaya tegese: sweter bisa gawe busana saben wong saben dina, sampeyan bisa tetep sederhana lan low-key, utawa sampeyan bisa nggawe trendi lan modis; Utawa retro, ar ...
    Waca liyane
  • Trends and features of Sweatshirts fashion for 2020-2021!

    Tren lan fitur fashion Kaus kanggo taun 2020-2021!

    Kita nganggo kaos saben dina. Gagasan anyar kanggo nganggo kaos ... Asring wanita kepincut karo jinis klambi sing praktis lan serbaguna sing bisa dikombinasikake karo macem-macem barang liyane ing sawijining mangsa. Kategori iki kalebu kaos wanita lan hoodies, foto-foto kasebut yaiku ...
    Waca liyane
  • It heats your body! Germany made a black science and technology hoodie which can instead of US$200 cashmere clothes!

    Panas awakmu! Jerman nggawe hoodie ilmu pengetahuan lan teknologi ireng sing bisa dadi sandhangan kasmir US $ 200!

    Ing wiwitan musim gugur lan pungkasan mangsa salju, iku luwih serbaguna kanggo wong kanggo nyandhang tunggal, tinimbang sweter nganggo wulu, sing ora abot utawa gedhe, nanging bisa menehi anget lan gampang. Ora duwe rambut longgar lan pil sawise dicuci, sampeyan bisa nganggo jodhomu dhewe lan metu tanpa mikir maneh. ...
    Waca liyane
  • The trends of 2021 sweatshirts and hoodies are here?

    Tren kaus lan hoodies 2021 ana ing kene?

    Wong seneng nganggo hoodies lan sweatshirt. Sawetara rumangsa hebat nganggo gaya super cendhak, Sawetara seneng gaya xxxl santai lan dawa lan populer banget ing pasar. Nyumerepi sawetara hoodies ing lemari klambi duwe pengaruh gedhe marang gaya lan sikap klamben. Saiki, DUFIEST bakal mbukak ...
    Waca liyane
  • The clothing industry is changing a lot. Are you aware of it?

    Industri sandhangan wis ganti banget. Apa sampeyan ngerti?

    Ora diraguhi, IT minangka taun paling angel kanggo industri sandhangan sajrone 10 taun kepungkur, bisnis kulit listrik ritel tradisional pisanan, nganti pirang-pirang taun kepungkur, mung sawetara sing kasebar ing kabeh perusahaan industri sandhangan sing tuwuh penjualan, 90% perusahaan kasebut lagi mudun, bu ...
    Waca liyane
  • Simple and personalized graphic – men’s pattern trend

    Grafis sing sederhana lan dipersonalisasi - tren pola pria

    Huruf Inspirasi minangka salah sawijining pola pola sing paling macem-macem, ukara cekak, LOGO merek, kombinasi grafis lan teks; Desain karakter individu sing dikontrak kasebut asring duwe ekspresi ekspresi langsung, ditrapake nalika munggah desain "pena sing nuduhake bola mata" ...
    Waca liyane
  • The future of brick-and-mortar clothing stores?These four trends, will change your clothing store’s fate!

    Masa depan toko sandhangan bata lan mortir? Papat tren iki, bakal ngganti nasibe toko sandhangan sampeyan!

    Apa model utama kanggo pengecer? Model penghasilan lan model laba saka pengecer durung owah wiwit Revolusi Industri. Yen toko fisik supaya bisa urip, mesthine kudu diresmikake lan tujuan utama toko fisik bakal beda. 1) Tujuan fisik r ...
    Waca liyane
  • This hoodie is made from pomegranate peels and completely biodegrades?

    Hoodie iki digawe saka kulit delima lan biodegrad lengkap?

    Mode cepet minangka cara sing apik kanggo nyoba tren kaya celana vinil, pucuk potong, utawa kacamata hitam 90an. Nanging ora kaya mode paling anyar, sandhangan lan aksesoris kasebut mbutuhake suwene pirang-pirang dekade utawa bosok. Merek pakaian pria inovatif Vollebak wis metu nganggo hoodie ...
    Waca liyane
  • How sustainable is recycled polyester?

    Kepiye sustainable polyester daur ulang?

    Saklawasé separo sandhangan jagad digawe saka poliester lan ramalan Greenpeace sing umume meh tikel kaping 2030. Napa? Tren olah raga yen ana salah sawijining sebab utama: konsumen saya tambah akeh sing golek sandhangan sing luwih tahan lama. Masalahe, poliester yaiku ...
    Waca liyane
  • What is water-activated ink?

    Apa tinta sing diaktifake banyu?

    Apa tinta sing diaktifake banyu? Tinta sing diwujudake pancen ora katon nganti kena kelembapan banyu utawa kringet. Kadhangkala, desain sing dicithak nganggo tinta sing diaktifake banyu mung katon nalika telesane teles. Nalika klambi garing, desain sampeyan bakal ilang, siyap kanggo miwiti siklus ...
    Waca liyane