Ningbo Dufiest Industry. & Trade Co., Ltd.

Alamat

No.39, Taisheng Rd., Zona Industri Wétan Kuangyan, kutha Cixi, Zhejiang, China

Telpon

Sales: + 86-13454766607  

Dhukungan: + 86-18958367687

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita