Celana pantai mens papan celana pendek celana pendek kolam renang

Bahan :
100% poliester bi-regangan

ukuran: S, M, L, XK, XXL utawa ukuran khusus


Detail Produk

 Yen dienggo jubah, trunks asring diarani minangka kolam renang utawa adus trunks (utawa nganggo jedhing utawa istilah sinonim sing luwih umum) lan umume luwih cekak tinimbang papan kathok cendhak, sing nganti dhengkul. Tujuan utama jaring ing pasangan nglangi trunks yaiku menehi dhukungan kanggo alat kelamin nalika nglangi. Ing jaring ngrangkul alat kelamin sing cedhak karo awak kanthi cara sing padha karo jeroan gaya ringkes. Iki ndadekake dheweke ora cilaka sajrone kegiatan fisik. Sanajan sampeyandudu a papan-karep, boardshorts minangka pilihan sing paling apik kanggo nongkrong ing pinggir segara utawa nggawe kolam ing kolam renang. Thanks kanggo bahan santai, bahan alus, lan desain aman, umume wong lanang seneng nganggo nglangi, tinimbang sing biasa nglangi trunks

Latihan teknis digawe saka kain tenunan sing entheng lan kuwat kanggo gerakan lan daya tahan maksimal
Kantong zipper las 2x fusion kanggo panyimpenan sing aman
Pinggang elastis bali kanggo rasa nyaman lan pas
kain sithik kringet saka kulit, supaya garing, entheng lan kepenak kapan wae
Inseam 8 inci adhedhasar medium ukuran, dirancang kanggo lungguh ing ndhuwur dhengkul


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita