jaket ritsleting kationik pas kanggo wanita nganggo hoodie

Bahan :
Kain kationik poliester 100%

ukuran: S, M, L, XK, XXL utawa ukuran khusus


Detail Produk

Saluran olahraga yaiku artikel sandhangan sing kasusun saka rong bagean: clono dowo lan jaket biasane nganggo zipper ngarep. Originally dimaksudake kanggo digunakake ing olahraga, utamane kanggo atlit kanggo nyandhang sandhangan kompetisi (kayata kaos lan celana pendek utawa baju renang) lan mbukak sadurunge kompetisi. anget nalika musim semi / musim panas luwih adhem, para pria jaket trek duweni macem-macem panggunaan (kajaba mung item fashion sing apik) sing sampeyan durung nate dipikirake. Umume trek kalebu zipper jaket nganggo celana celana panjang. Wiwitane digawe saka bahan kaya katun, kain kaca lan poliester sanajan inkarnasi modern kalebu macem-macem alternatif sintetis lan teknologi kaya nilon, Gore-Tex lan Sympatex sing katon lunyu lan ngilangi kelembapan.

Hoodie langsing kationik rajutan minangka pilihan sing apik kanggo kabeh wong ing saindenging jagad lan didol kanthi rega grosir. Kita minangka pabrikan eksklusif lan panyedhiya olahraga olahraga saka China. Kita nggunakake macem-macem kain kayata katun, poliester lan sustainable lan hoodie slimfit wanita iki kasedhiya kanthi rega grosir. Klien bisa tuku hoodie grosir kanthi jumlah akeh kanthi rega kompetitif AS olahraga DUFIEST minangka pabrikan eksklusif saka Tiongkok, grosir, eksportir lan pabrik olahraga, hoodie, jaket trek lan ngisor, kaos, tank top lan pas nganggo langsing. Bisa digunakake kanggo omah lan digunakake ing Autumn lan musim salju, sing alus banget lan modis.

Hoodie kationik zip pria paling alus lan nyaman bakal dadi gaya kasual sing unik lan unik. Kanthi desain anyar utawa khusus kanggo bulu katun sing langsing lan tahan lama iki, iki bakal dadi hoodie zip up favorit anyar sampeyan.
· Bulu kelas berat lan awet digawe nganggo katun 40% / poliester 60%
· Kalebu kanthong ngarep, cuffs lan bangkekan ribbed, lan hood drawstring
· Ritsleting logam tahan jam
· Areng Heather duwe gambar ireng.
· Seamed sisih kanggo pas feminin
· Mlaku cilik
· Ukuran yen sampeyan butuh sing luwih lega
· Nduwe desain dicithak sing cetha lan jelas
· Mesin adhem kanthi adhem kaya warna, garing garing kurang. Bisa nyusut sawise dicuci
· Diekspor


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita