Logo Kustom Pria Prancis Terry Plain Hoodies

Bahan :
CVC 60/40, T / C 60/40 saben100% poliester

ukuran: S, M, L, XK, XXL utawa ukuran khusus


Detail Produk

Jeneng kasebut asale saka 'Loopwheel', mesin rajutan tradisional sing historis digunakake kanggo rajutan kain kasebut. … Duwe gelung ing sisih mburi kain biasane dirancang kanggo ngidini klambi klambi kanggo nyedhot kringet saka awak lan dilebokake ing sandhangan supaya sampeyan tetep adhem. A klambi klambi digawe nganggo katun sing abot. Sweter yaiku supaya sampeyan anget ing mangsa adhem. A klambi klambi uga kanggo nggawe sampeyan anget, sanajan ora mung tujuane. Bebarengan karo tetep anget, dheweke uga bakal ngetokake kringet kaya sing wis dibahas sadurunge ing artikel kasebut.Siji kaping paling apik kanggo nyenengake a klambi klambi yaiku nalika hawa surup. Kita nyaranake anget pullover mangsa adhem nganggo kaos nganggo utawa tanpa hoodies. Sampeyan bisa nganggo nganggo celana olahraga sing padha anget utawa pilih kanggo nggabungake karo celana olahraga yen sampeyan lagi ngleksanani olahraga.

Hoodies sweatshirt rajutan minangka pilihan sing apik kanggo kabeh wong ing saindenging jagad lan didol kanthi rega grosir. Kita minangka pabrikan eksklusif lan panyedhiya olahraga olahraga saka China. Kita nggunakake macem-macem kain kayata katun, acylic, polyester lan hoodie wanita iki kasedhiya kanthi rega grosir. Klien bisa tuku hoodie grosir kanthi jumlah akeh kanthi rega kompetitif AS olahraga DUFIEST minangka pabrikan eksklusif saka Tiongkok, grosir, eksportir lan pabrik olahraga, hoodie, jaket trek lan ngisor, kaos, tank top lan pas nganggo langsing. Bisa digunakake kanggo omah lan digunakake ing Autumn lan musim salju, sing alus banget lan modis.

Mantel sing nganggo hood yaiku jinis sing umum kanggo desain merek olahraga, supaya mayoritas konsumen bisa ngerti babagan pencocokan produk kasebut. Makalah iki nerangake ciri sing cocog karo Hooded Coat, sing ndadekake ciri fungsional saka sandhangan kaya iki luwih misuwur. Antarane, sing paling misuwur yaiku masalah topi. Supaya katon apik lan kepenak, kudu mengkoordinasi topi. Akeh wong sing rumangsa yen topi kasebut kakehan, yen sampeyan bisa nggunakake kanthi lengkap nalika cocog, perasaan pungkasan nganggo bakal saya apik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita