Jaket trek wol Polar pria kanthi musim salju sing liner

Bahan :
100% poliester

ukuran: S, M, L, XK, XXL utawa ukuran khusus


Detail Produk

Jaket musim salju trek pancen apik banget lan kepenak kanggo omah lan mlaku-mlaku lan didol dening kita kanthi rega grosir. Kita minangka produsen lan pemasok olahraga khusus saka China. Kita nggunakake macem-macem kain kayata katun, acylic, polyester lan hoodie wanita iki kasedhiya kanthi rega grosir. Klien bisa tuku hoodie grosir kanthi jumlah akeh kanthi rega kompetitif AS olahraga DUFIEST minangka pabrikan eksklusif saka Tiongkok, grosir, eksportir lan pabrik olahraga, hoodie, jaket trek lan ngisor, kaos, tank top lan pas nganggo langsing.

Jaket trek njaba wanita penting banget ing antarane wong-wong sing seneng menek Kanthi desain anyar utawa khusus kanggo bulu sing awet lan kutub iki, iki bakal dadi hoodie favorit anyar sampeyan.

Fitur fungsional jaket yaiku sorotan saka Hooded Coat, sing biasane digawe saka bahan anti banyu. Iki ana gandhengane karo maksud asli para desainer. Nalika ngrancang topi, jas kaya iki luwih penting karo anget umume nalika nganggo ing njobo. Supaya panganggo duwe langkah insulasi termal sing luwih apik, luwih becik milih sandhangan sing luwih intim nalika digunakake. Kombinasi Hooded Coat bisa nyorot fungsi pelestarian panas sakabèhé, sing uga ana gandhengane karo bahan anti banyu. Yen sampeyan nggatekake fitur iki, sampeyan bisa nganggo ekspresi sing luwih apik kanggo nyandhang, sing uga dadi ciri khas jas iki.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita