Jaket trek hoodie zipper pria

Bahan :
CVC 60/40, T / C 60/40 saben100% poliester

ukuran: S, M, L, XK, XXL utawa ukuran khusus


Detail Produk

Saluran olahraga yaiku artikel sandhangan sing kasusun saka rong bagean: clono dowo lan jaket biasane nganggo zipper ngarep. Originally dimaksudake kanggo digunakake ing olahraga, utamane kanggo atlit kanggo nyandhang sandhangan kompetisi (kayata kaos lan celana pendek utawa baju renang) lan mbukak sadurunge kompetisi. anget nalika musim semi / musim panas luwih adhem, para pria jaket trek duweni macem-macem panggunaan (kajaba mung item fashion sing apik) sing sampeyan durung nate dipikirake. Umume trek kalebu zipper jaket nganggo celana celana panjang. Wiwitane digawe saka bahan kaya katun, kain kaca lan poliester sanajan inkarnasi modern kalebu macem-macem alternatif sintetis lan teknologi kaya nilon, Gore-Tex lan Sympatex sing katon lunyu lan ngilangi kelembapan.

Jaket zipper trek pancen modis lan nyaman kanggo omah lan mlaku-mlaku lan didol kanthi rega grosir. Kami minangka pabrikan eksklusif lan panyedhiya olahraga olahraga saka China. Kita nggunakake macem-macem kain kayata katun, acylic, polyester lan hoodie wanita iki kasedhiya kanthi rega grosir. Klien bisa tuku hoodie grosir kanthi jumlah akeh kanthi rega kompetitif AS olahraga DUFIEST minangka pabrikan eksklusif saka Tiongkok, grosir, eksportir lan pabrik olahraga, hoodie, jaket trek lan ngisor, kaos, tank top lan pas nganggo langsing.

Jaket trek njaba wanita penting banget ing antarane wong-wong sing seneng menek Kanthi desain anyar utawa khusus kanggo bulu sing awet lan kutub iki, iki bakal dadi hoodie favorit anyar sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita