pullover lengan raglan kanggo pria

Bahan :
CVC 60/40, T / C 60/40 saben100% poliester

ukuran: S, M, L, XK, XXL utawa ukuran khusus


Detail Produk

Hoodies zipper trek iku modis lan nyaman kanggo omah lan mlaku-mlaku lan didol kanthi rega grosir. Kita minangka produsen lan pemasok olahraga khusus saka China. Kita nggunakake macem-macem kain kayata katun, acylic, polyester lan hoodie wanita iki kasedhiya kanthi rega grosir. Klien bisa tuku hoodie grosir kanthi jumlah akeh kanthi rega kompetitif AS olahraga DUFIEST minangka pabrikan eksklusif saka Tiongkok, grosir, eksportir lan pabrik olahraga, hoodie, jaket trek lan ngisor, kaos, tank top lan pas nganggo langsing.

Hoodies zip pria sing alus lan nyaman bakal dadi gaya kasual sing unik lan unik. Kanthi desain anyar utawa khusus kanggo bulu katun sing langsing lan tahan lama iki, iki bakal dadi hoodie zip up favorit anyar sampeyan.

Mantel sing nganggo hood yaiku jinis sing umum kanggo desain merek olahraga, supaya mayoritas konsumen bisa ngerti babagan pencocokan produk kasebut. Makalah iki nerangake ciri sing cocog karo Hooded Coat, sing ndadekake ciri fungsional saka sandhangan kaya iki luwih misuwur. Antarane, sing paling misuwur yaiku masalah topi. Supaya katon apik lan kepenak, kudu mengkoordinasi topi. Akeh wong sing rumangsa yen topi kasebut kakehan, yen sampeyan bisa nggunakake kanthi lengkap nalika cocog, perasaan pungkasan nganggo bakal saya apik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita